Кабинетът на Бойко Борисов вече спокойно може да подаде оставка.

...
Кабинетът на Бойко Борисов вече спокойно може да подаде оставка.
Коментари Харесай

Отровното трио заключи, че Борисов вече спокойно може да хвърля оставка

Кабинетът на Бойко Борисов към този момент умерено може да подаде оставка . Този извод вършат от Отровното трио, уредниците на митинга против държавното управление проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Адвокат Хаджигенов изясни и за какво считат, че властта към този момент може да си върви: Те съумяха да осъществят евентуално последната кражба в ръководството си . Става въпрос за договорката с " Виваком " , която съгласно Хаджигенов е осъществена със съучастието на КПКОНПИ, които пък били вдигнали з апора на акциите на " Виваком " по аферата КТБ . Без това деяние договорката не би могла да бъде осъществена.

Според нас става въпрос за отнемане на данъкоплатците от 1 милиард лв. . Целта на запорите е да подсигуряват правата на данъкоплатците. Отровното трио се интересува по кое време е настъпило това единодушие и какви са изискванията по него.

Арман Бабикян съобщи, че групите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в Народното събрание , които настояват, че са съпротива, имат прелестната опция да покажат, че са такива като заявят искане за изключително съвещание. По силата на правилника на Народно събрание ръководителят би трябвало да свика такова до седем дни даже и по време на лятната почивка.

" Хубаво е всички да знаят същинската причина за упорството на Борисов да не подава оставка и нежеланието му да чуе гласа на митинга ", изясни Арман Бабикян.

Проф. Велислав Минеков от своя страна позволи, че тримата са подслушвани и проследявани . Получили са предизвестия за това. Той също уточни, че са били осведомени за заличаване на огромно количество документи, в това число и в Комисията по хазарта. " Това би трябвало да бъде тествано истина ли е, или не е, упорства Минеков.

По-рано от Демократична България оповестиха, че са подали сигнал против Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) до Главния прокурор и Специализираната прокуратура. Иванов се базира на информацията за договорката и упорства да бъдат разследвани дейностите на членове на комисията, декларирали непълен отвод от иск и искане за повдигане на наложени обезпечителни ограничения - запори върху акции на три сдружения, едно от които е Българска телекомуникационна компания ЕАД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР