Кабинетът на Бойко Борисов предлага Народното събрание да подпише празен

...
Кабинетът на Бойко Борисов предлага Народното събрание да подпише празен
Коментари Харесай

Красимир Янков: Кабинетът на Борисов предлага парламентът да подпише празен чек

" Кабинетът на Бойко Борисов предлага Народното събрание да подпише празен чек. "
Това установи във Facebook националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Красимир Янков.
Според него, вместо да има ограничения за преструктуриране на разходната част - на дотациите, прехвърлянията и финансова стратегия, държавното управление желае лимита за вдишване на нов държавен дълг да се усили от 2.2 милиарда лева на 10 милиарда лева без никакви планове защо тъкмо ще се употребяват парите.
" Какво се случи предния път, когато се тегли заема от 16 млрд.лв.? Парите потънаха неразбираемо къде ", написа още той.
Красимир Янков е уверен, че е  нужен напълно нов бюджет , който да е аргументиран на новата обстановка в стопанската система, с политики за обществено подкрепяне на хората и съответни цифри за финансово обезпечеване.
" Чрез този нов дълг България би трябвало да осъществя опция за стопански напредък, а не парите отново да изтекат в нечии джобове, оставяйки тежестта за изплащането на целия народ ", безапелационен е националният представител от левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР