Кабинетът даде назад с желанието си да купи нов правителствен

...
Кабинетът даде назад с желанието си да купи нов правителствен
Коментари Харесай

Борисов тъжен: Няма да купуваме самолет, ще инвестираме в стадиони

Кабинетът даде обратно с желанието си да купи нов държавен аероплан. Борисов се отхвърли от инвестицията, афектиран от “идиоти ”.
" Много ми е мъчително за водачите, за екипажите, за пасажерите, отвън мен, само че с тези пари ще покрием други точки ", сподели Борисов при започване на днешното държавно съвещание.

" Чух всевъзможни идиоти да се изричат, че надали не той бил доста готин, пък ние желаеме да си купим по-хубав. Няма да купуваме, който желае след това да купи ", добави той.

Парите ще отидат за ремонт на игрища, разгласи Борисов. Припомняме, че по проект трябваше да се купи нов държавен аероплан, който да замести употребяваният до момента “Фалкон”. С летателния уред имаше няколко случая през последните месеци.

“Завчера отново отхвърли автопилотът на самолета, когато е облитал за РВД над Бургас. Късмет – в ярко време. Не могат да кажат за какво. Сега отново ще платим маса пари, тъй като отива на ремонт в Женева. Но в случай че това е било в мъгла нямаше да ги има пасажерите и хората там ", изясни Борисов.

Вместо за държавен аероплан обаче, парите ще отидат за футболни игрища и физкултурни салони в 50 учебни заведения. Основните разходи ще бъдат за строителството на стадиона на пловдивския " Ботев " и стягането на стадиона на градския противник " Локомотив ".

Жертвайки самолета, Борисов ще удовлетвори желанията на съвсем всички почитатели в Пловдив. От плануваните за самолета средства 37 млн. лв. ще бъдат преведени на община Пловдив за дострояването на стадиона на " Ботев " и ремонт на този на " Локомотив ". Освен това ще се дават и 3 млн. лв. за ремонт на стадиона в Шумен.

Сега на държавното управление ще се наложи да употребява предпочитано държавния " Еърбъс ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР