Кабинет ще има. Процедурата е дълга, много малко са случаите,

...
Кабинет ще има. Процедурата е дълга, много малко са случаите,
Коментари Харесай

Слави Трифонов направи грешка с представянето на проектокабинета, смята топжурналист

" Кабинет ще има. Процедурата е дълга, доста малко са случаите, в които първият разгласен състав на държавното управление е ставал действителен ". Този коментар направи пред БНР журналистът Владо Йончев от OFF News и добави:

" Струва ми се, че Слави Трифонов направи неточност с представянето на проектокабинета, тази неточност не наподобява да е съдбоносна и допускам, че може да бъде отиграна по някакъв метод. Слави даде знак на алфа мъжага в състояние, в което няма съображение да демонстрира такова самочувствие ".

Журналистът акцентира, че отвращение за влизане в коалиция може да се съобщи от някого, в случай че той има 51% от поддръжката на хората:

" При състояние, че има 24%, това е резултат, който е по-нисък от резултата, с който нормално влиза опозицията в Народното събрание. При подобен резултат явно гласоподавателят не ти е дал мандат да правиш независимо държавно управление ". 

Йончев разяснява, че математически е допустимо да се гласоподава препоръчаният от Има Такъв Народ кабинет с поддръжката на ГЕРБ, само че това ще е сриващо и за двете партии: " Чисто политически това е самоубийствено ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР