Кабинет при ясни правила, без Кирил Петков, ако може и

...
Кабинет при ясни правила, без Кирил Петков, ако може и
Коментари Харесай

ИТН ще подкрепят кабинет без Кирил Петков и Асен Василев 


„ Кабинет при ясни правила, без Кирил Петков, в случай че може и без Асен Василев. Трябва да е с експерти. С ясна стратегия, най-малко за една година, а не както в този момент “, това съобщи пред публицисти на излизане на „ Дондуков “ 2 ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

Има Митева също съобщи, че кабинетът би трябвало да е експертен.

„ Има време до третия мандат. Сега водим договаряния по чл.99, президентът кани всички политически сили. При състояние, че не пристигнаха ще забележим дали Радев ще стартира да раздава мандатите. “, изясни тя.

Станислав Балабанов беше безапелационен, че Има Такъв Народ ще спазят законите и, че те за разлика от други не нарушават конституцията.

„ Решение е на президента на кого ще връчи третия мандат, има закони има си конституция. За разлика от други ние ги съблюдаваме. “, акцентира той.

На въпрос за настояването на разсекретяването на стенограмата от КСНС извършен през януари тази година с тематика Северна Македония Тойшко Йорданов още веднъж съобщи:

„ Аз бях на този съвет, знам какво приказваха всички. Знам какво сподели премиера. Президентът сподели, че тази концепция, която е стартирал преди този момент за българите в Конституцията на РСМ, а по-късно и всичко останало, беше подкрепена само от Има Такъв Народ. Можеше чисто теоретично в него да се приказва повече за правата на българите, и то да бъде заложено вътре, и чисто теоретично един човек се скара с президента, даже абсурдът беше очи в очи “, добави Йорданов.

На въпрос кой е бил този човек, той отговори сбито, че е не запомнил и добави: „ Човек, който е податлив да самообявява себе си за светец, за разбирач от всичко “.

„ Малко евентуално е да подкрепим кабинет с Асен Василев отпред “, още веднъж уточни той пред публицистите. Той счита, че водачите на партиите не трябва да бъдат министър-председатели тъй като по този начин при неточност, а такива стават, цялата партия влизала в пояснителен режим.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР