Кабинет без мнозинство тип служебен биха предложили от Демократична България.Кабинет,

...
Кабинет без мнозинство тип служебен биха предложили от Демократична България.Кабинет,
Коментари Харесай

Иванов: Третият мандат не върви по политическата логика, той е авариен

Кабинет без болшинство вид длъжностен биха предложили от " Демократична България ".

Кабинет, учреден на пет съществени национални целта, който да не се базира на естествената политическа логичност, като поддръжка за него може да пристигна и от страна на ГЕРБ.

" Третият мандат не е мандат, който върви по политическата логичност, в която политическите обединения намират непосредственост, договарят се и образуват някакво болшинство дружно. Тук приказваме за образуване на болшинство дружно, просто тъй като през този парламент през първите два мандата се появи невероятно да се случи. От тази гледа точка не става дума за договаряне, а можем ли да свършим пет неща дружно. Това съобщи пред публицисти в коридорите съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, съобщи БГНЕС.

„ Понеже третият мандат е спешен и би трябвало да го разпознаваем от естествения политически кабинет, който почива на единодушие, взаимно приемане сред някакво болшинство, което се образува като устойчиво болшинство, техническият кабинет има тясно дефинирана задача за избран период, който ще бъде година и няколко месеца, в който ние бихме сложили дилемите на този кабинет – за еврозоната, Шенген “, уточни Иванов дилемите, които Демократична България има като приоритет, в случай че получи третия мандат.

" Бихме сложили 5 огромни национални задания, на база на които, в случай че в парламентарна зала се види, че има единодушие, да се излъчи кабинет, който да свърши тези неща. Не става въпрос за никакви сделки, за никакви обединения. А просто за изваждане пред скоби на национални задания, които да осъществяваме ", разяснява обстановката водачът на " Да, България ".

" Без да почваме да се харесваме ", очерта различен принцип на възможната бъдеща властова настройка Христо Иванов, само че акцентира - основа на предлагането на Демократична България ще бъде явен период, в който да се изпълнят въпросните значими задания.

Иванов бе колеблив на въпроса дали специалисти или политици следва да сформират такова държавно управление: " Да стигнем до такава степен, да забележим дали ще има поддръжка за тези цели и промени. " Но преповтори персоналното си мнение - за отбягване на опълчването по партийна линия, ярките лица от политическите обединения не следва да са министри.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР