Кабеларките със солен депозит за нов клиент При внесени депозити

...
Кабеларките със солен депозит за нов клиент При внесени депозити
Коментари Харесай

Включиха спортен пакет на баба Евгения, вместо да и...

Кабеларките със солен депозит за нов клиент

При импортирани депозити в разнообразни офиси на една и съща компания се действа по друг метод, оплака се Тотка Николова. Тя е клиент на „ Булсатком ” и признава, че употребява устройството зад граница. Наскоро то се развалило и дамата отишла в офис на компанията в кв. „ Кючук Париж ”. Оттам  дали ново и  поискали 27 лв. депозит, който дали обещание да възстановят, когато върне разваления уред. Баща ми пътуваше скоро по-късно и не беше проблем да го върнем, изясни Тотка Николова. Тя описа, че в офиса извадили плик за документи, в който били пъхнати парите и нейното име, след което  възстановили сумата.

Скоро по-късно в същата обстановка изпаднала нейна позната. Титуляр по контракта е 74-годишната Евгения Илиева, само че в действителност услугите употребява дъщерята, която е в Кипър. Тотка решила да придружи бабата до офис на доставчика на цифрова телевизия в ЖР „ Тракия ”, за да  помогне. Когато отишли да си желаят назад депозита от 27 лв. обаче, служителките отказали да  върнат парите, за същата сума щели да  включат пакет спортни канали.

За какво  е на 74-годишна жена състезателен пакет, реагира Тотка Николова. Тя обяснила по какъв начин е бил решен същият проблем на друго място и получила отговор, че е действано в прорез с фирмените правила, поради което служителките ще бъдат осъдени с удръжка от заплатата.
Как е допустимо да се санкционират тези, които в действителност работят в услуга на клиента, не може да преглътне пловдивчанката. Тя увери, че не е крила, че устройството се употребява в чужбина и това е всеобщо измежду клиентите на компанията.

Когато включваме нов клиент, се ангажираме да предоставяме услугата на записания в контракта адрес в България, разясниха пред „ Марица ” от офиса, отказал да върне депозита. В този случай компанията поема ангажимент за техническата поддръжка на предоставените устройства, като при щета праща механик в дома или прави подмяна гратис. Когато обаче се окаже, че устройството е в чужбина, се изискват 27 лв.. Абонатите са предизвестени, че тази сума не се връща и когато донесат разваленото устройство и касовата записка, им се включва пакет „ Спорт+ ”, изясни служителката от офиса в „ Тракия ”. За случая с Тотка Николова тя добави, че откакто вдигнала скандал, районният управител направил компромис и парите са възобновени на 74-годишната абонатка. Често клиенти трансформират разпоредбите, за които сме се договорили, и си измислят свои, прибавиха от офиса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР