Кабеларката бТВ продължава да копае дъното! Тотално маргинализираната телевизия допусна

...
Кабеларката бТВ продължава да копае дъното! Тотално маргинализираната телевизия допусна
Коментари Харесай

На вниманието на господата Кадик и Гайслер! Ало, ало, бТВ, станахте семейна кабеларка!

Кабеларката бТВ продължава да копае дъното! Тотално маргинализираната телевизия позволи нов срам, до момента в който е обект на грозна употреба от подмолните си кукловоди. За да ругатни държавното управление и да популяризира следващата “безплатна ” протестърска масовка, стартира да цялостни предаванията си със фамилии. Едно такова “дежурно” за проявление семейство – лятото против развиването на морския туризъм, зимата против развиването на зимния туризъм – това на така наречен “музикант” Васил Гюров и Мария Кавлакова, цъфна в границите на 13 часа – два пъти в ефира на бТВ.

Във вторник вечер Кавлакова хулеше жителите на Банско, че желали развиване на курорта. Разбира се, феновете на кабеларката бТВ не схванаха, че госпожата е провален партиец от шайката “Да(Й) България” и Зелените.
В сряда заран – половинката на Кавлакова – Васил Гюров, също бе пратен в кабеларката с цел да ругатни вложителите в курорта в Банско, само че и да изяснява – какъв брой мръсна била София, за което, несъмнено имали виновност единствено ръководещите. Ако не знаете, щяло да има не втора, а даже трета кабинка в Банско, излюпи Гюров-Кавлаков.
Бърз обзор на архива на бТВ демонстрира, че Кавлакова и Гюров са измежду най-често канените муцуни, без да е известно – каква тъкмо експертиза имат в региона на екологията.

бТВ явно към този момент няма нищо общо с медиите, които държат да показват обстоятелствата, а е вид “бухалка” и грозно служи за варварска агитация на кукловодите си.

И един значим въпрос – с какво тъкмо се устоят Мария Кавлакова, която преди време се е пробвала като сексуален модел и така наречен “музикант” Васил Гюров. С какви парички живеете, “безплатни” професионални протестъри?

И когато приказваме за независимост на словото, нека господата Даниел Кадик и Торстен Гайслер от фондациите „ Фридрих Науман “ и „ Конрад Аденауер “, които са извънредно загрижени за медийната среда в България, включат в идващите си отчети очевидните опити за манипулиране на публичното мнение посредством поръчкови кабеларки като бТВ и предоставената от нея естрада на “безплатни” протестъри - фамилии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР