Кабалата е едно от най-древните мистични учения, според което животът

...
Кабалата е едно от най-древните мистични учения, според което животът
Коментари Харесай

Кабала е предначертала съдбата ни! Виж твоята

Кабалата е едно от най-древните мистични учения, съгласно което животът на всеки човек е авансово предначертан. Чрез силата на числата кабалистите гадаят за ориста на всеки обособен субект.

Основното число съгласно Кабала е 142857, тъй като то има галактическата естетика. Умножено по 2 дава число със същите числа, само че разместени 142857 × 2 = 285714.

За да разберете какво ви е отредено от звездите, напишете годината, месеца и деня, в който сте родени. Например, в случай че рождената ви дата е 29 юли 1985 година, ще получите цифрата 1985729. Към полученото число прибавете кабалистичното. 1985729 + 142857 = 2128586. От полученото число премахнете повтарящите се числа и нулата, в случай че има такава. 1 + 5 + 6 = 12. Ако персоналното число е по-голямо от 12, съберете цифрите още веднъж.

Ето какво ви вещае ориста съгласно Кабала

1. Щастието е ваш сателит през целият ви живот. Звездите са благоразположени към вас и имате опцията да моделирате света към себе си. Вие не просто разчитате на шанса, а нареждате нещата по този начин, както на вас ви харесва, и то постоянно сполучливо.

2. Вашата психика е изпълнена с съмнения. Противоречивите мисли пречат на дейностите ви и единствената опция да постигнете задачата си е да я набележите напълно съответно. Опитайте се да не разпилявате силата си, като се нагърбвате с голям брой инициативи, и това може да ви помогне да се отървете от несигурността.

3. Съдбата постоянно работи във ваша изгода, заради което сте склонни да вярвате, че пътят не може да бъде посипан с бодли, само че бъдете внимателни. Животът е хубав и трогателен, само че никой не е застрахован от житейските неволи.

 Съдбата съгласно Кабала

4. Вие не умеете да контролирате света, само че най-малко постоянно можете да разчитате на себе си. Предначертани са ви спокойни и радостни старини, само че като цяло в живота триумфът съвсем постоянно ви се изплъзва. Щастието ви в никакъв случай не е напълно цялостно, само че за сметка на това вие не се отказвате от оптимизма си.

5. Вие сте податлив да се усамотявате и да изживявате тъгата си самостоятелно. Борите се с несгодите в живота, като прилагате силата на характера си и съвсем постоянно успявате да постигнете задачите си. Вие сте доста целенасочен и волеви човек.

6. Вашият темперамент е доста избухлив и несдържан и това ненапълно ви пречи да осъществявате задачите си. Склонни сте да проявявате прекомерна подозрителност във връзка с останалите хора, което също не е във ваша изгода. Бунтарството е в природата ви и мъчно бихте могли да измененията това.

7. Търпението не е ваше главно качество и заради тази причина не умеете да хващате точния миг. Всички неточности в житейският ви път са направени в резултат на вашето лековерие и припряност. Въпреки това вие сте любимец на ориста. Бъдете бдителни и се пробвайте да хванете шанса си в ръце, когато ориста ви го изпраща.

8. Склонни сте да драматизирате, тъй като през по-голямата част от времето си се чувствате неразбираем и отблъснат, само че нещата в действителност не са толкоз зле. Опитайте се да се отървете от чувството за проваляне, проявете малко повече воля и приемайте нещата с усмивка. Това ще ви помогне в житейския ви път.

9. Вие мъчно преживявате неуспехите и мощно се демотивирате от тях. Песимизмът е ваш главен сателит, защото сте склонни да проявявате нерешителност и ви липсва кураж. Черногледството ви е безпричинно. Опитайте се да гледате позитивно на нещата и по този начин те ще се наредят по-добре за вас.

10. Съдбата напълно работи за вашият триумф и благополучие. Вие обичате хората, само че се доверявате на малко на брой. Не сте склонни към възмездие евентуално тъй като имате позитивна настройка за живота и съвсем постоянно успявате да постигнете задачите си.

11. Предначертано ви е в живота си да имате доста шанс. Поставяте си ясни цели и съвсем постоянно успявате да ги постигнете с лекост. Мечтите ви всекидневно се трансформират в действителност, само че внимавайте да не се отдадете на прекомерна леност.

12. Нерешителността и съмнението са неизменима част от вашия темперамент и са главната причина за вашите неуспехи. Опитвате се по всякакъв начин да се отърсите от тях, само че те просто са част от вашата характерност. Грижите се повече за щастието на другите и сте склонни да пренебрегвате себе си. Спрете все да очаквате верният миг и се пробвайте да действате самоуверено.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР