Кабала представлява учение, което най-лесно казано намира връзката на онова,

...
Кабала представлява учение, което най-лесно казано намира връзката на онова,
Коментари Харесай

Кабала на рождената дата

Кабала съставлява обучение, което най-лесно казано намира връзката на това, което ние сме и лимита, който можем да достигнем, без значение какъв брой настойчиво желаеме да имаме повече. Това, което ни чака, ориста, начертаният път и действителността, очевидното.

Кабала е доста антично обучение, което единствено посредством силата на числата, може да ви предскаже какво чака или какъв сте. В центъра на науката стои едно само число – 142857.

Всичко останало е обвързвано с това число. Изключителното при него е, че умножено по две, единственото, което се трансформира са позициите на цифрите – остават същите, само че разменят позициите си. За да сметнете каква е вашата кабала на рождената дата, належащо е да извършите следното:

Ако сте родени на 31.01.1990 г, би трябвало да извършите следното преобразувание – годината на раждане заема първо място, по-късно е месеца, най-после датата. В нашия случай се получава 1990131. Това число би трябвало да се събере с хармоничното кабала число.

1990131 + 142857 = 2132988

От полученото число би трябвало да се отстранен повтарящите се числа, както и нули, при положение, че има. По този метод от нашето число ще остане 139. Вече е време цифрите от полученото число да се съберат.

Сборът би трябвало да бъде до 12 – толкоз са числата, по които можете да определите ориста си. Ако е повече от това би трябвало да съберете цифрите още веднъж, както е и в нашия случай – 1 + 3 + 9 = 13, 1 + 3 = 4. Тоест това, което би трябвало да прочетем, с цел да забележим каква е нашата кабала на рождената дата е 4.

1. За вас щастието е част от всекидневието. Съдбата ви разрешава сами да изградите живота си, по този начин както желаете и го разбирате.

2. При вас вниманието в това, което ви пречи, изключително в случай че започнете да го употребявате за повече от едно нещо. Направете нещата поредно – изберете цел, преследвайте я и я постигнете. Едва по-късно търсете нова цел.

3. За вас шансът е просто част от живота, въпреки от време на време да забравяте за него. Не бъдете строги и помнете, че всеки има тресчици за дялане.

4. Оптимизмът е това, което най-вече ви зарежда. Независимо какъв брой мъчно постигате нещата в живота си, оптимизмът ви дава късмет да се борите и да успявате.

5. Устремена и мощна персона, чиито достижения са реализирани с доста труд и целеустременост. Бъдете малко по-отстъпчиви и се пробвайте да поддържате връзка повече.

6. Хитростта е в кръвта ви, само че се пробвайте да помислите, че не всеки желае да ви излъже. Да бъдете мнителни за всичко към вас - с това пречите главно на себе си.

7. Вие сте от хората, чиито шанс идва, както се споделя рядко, само че в точния момент. Това, което би трябвало да извършите е да се оглеждате повече, с цел да не отлети шанса.

8. Опитайте се да сте малко по-постоянни. Това, което ви пречи най-вече е промяната на настроенията. Не обвинявайте ориста, потърсете минусите във вас самите.

9. Трябва да вярвате повече в себе си, тъй като това е единствената причина да нямате доста триумфи. Не се подценявайте, даже да сгрешите, няма нищо ужасно в това – продължете напред.

10. Малко сте се главозамаяли от шанса, който ви преследва. При вас е въпрос освен на шанс – явно е, че умеете да се възползвате от него. Внимавайте да не решите, че всичко е по силите ви – тогава може да сбъркате.

11. Не се задоволявайте с малко – имате опция да постигнете много по-големи неща, да покорите по-високи върхове.

12. Оставете хората към вас сами да намират щастието и шанса си. За вас е по-важно да погледнете вашия живот – дано всеки се грижи самичък за себе си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР