К омпанията Vivacom получи две отличия по време на седмото

...
К омпанията Vivacom получи две отличия по време на седмото
Коментари Харесай

Две награди „Златно сърце“ за Vivacom

К омпанията Vivacom получи две оценки по време на седмото издание на Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце” на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review.

Vivacom завоюва първо място в направлението „ Обучение и развиване в цифровата сфера, точните науки и историята “. Наградата „ Златно сърце “ беше връчена поради трайния ангажимент на Vivacom за цифровизация на българското обучение. Журито беше впечатлено от резултатите от най-голямата национална самодейност за цифровизация на образованието Образование 4.0. Тя разпространява цифровите просветителни запаси и мястото им в образователния развой, с цел да го направи забавен, потребен и съответен на актуалните потребности на учениците.

„ Ние във Vivacom имаме вяра, че в актуалния свят всяка компания би трябвало да организира политика за корпоративна обществена отговорност, тъй като това е методът обществото да върви напред. Стратегията ни е да поддържаме дълготрайно публично значими дела и организации. Образованието постоянно е било един от най-важните ни цели, тъй като имаме вяра, че младежите са моторът на нововъведенията и напредъка. Безрезервно поддържаме разнообразни благотворителни дела, давайки явен образец по какъв начин бизнесът може да си сътрудничи с обществото в интерес на по-добър живот за всеки един от нас. “, сподели Веселка Вуткова, шеф „ Корпоративни връзки “ във Vivacom.

„ Злaтно сърце “ беше присъдено на Vivacom и в категорията „ Устойчива обществена политика “. Телекомът получи високото самопризнание поради дългогодишната си традиция в провеждането на обществено виновни начинания. Сред тях са Vivacom Регионален грант, стратегия, която започва през 2014 година в партньорство с Българския център за нестопанско право и подкрепя развиването на районите посредством безплатно финансиране на планове на локалните общности. Общата инвестиция на Vivacom в шестте издания на Регионалния грант е над 382 000 лева Подкрепени са 82 плана от цялата страна. Журито беше впечатлено и от резултатите на националната дарителска самодейност „ Операция „ Жълти стотинки “. Тя започва през 2010 година и от този момент подкрепя безплатно деца и младежи. До момента са дарени над 655 000 лева на значими обществени дела. Операция “Жълти стотинки “ се реализира с поддръжката на десетки медии, компании и организации.

Общо 35 благотворителни плана и обществени начинания в над 20 разнообразни категории получиха публично самопризнание на церемонията в Интер Експо Център.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Как вървиш на работа? - Насила... - Не бе, по какъв начин стигаш до офиса? - Депресиран... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТодор Гребенаров беше показан пред състава " БЕХ прави своята работа ", съобщи на брифинг някогашният министър на енергетикатаЕто защо е полезнаФирмата се занимавала с изкупуване зърно от аграрни производителБившият шеф на Дирекция " Вътрешна сигурност " разгласи, че е преназначен на нова позицияКакви са плюсовете и минуситеОстри реплики сред Лозан Панов и Иван ГешевЕто какво ще координират заместниците на министър-председателятКонфликтът сред Хамас и Израел избухна на 10 май с изстрелването от палестинското ислямистко придвижване на ракети по ИзраелЕдна от партиите, подала документи, няма нужния брой подписиToва сподели водачът на ГЕРБ по време на среща с младежи от партиятаВижте защо е тоЩе има ограничавания за профилите, които непрекъснато не съблюдават правилатаСпоред държавното обвиняване те са " икономисали " налозите, като са предавали пред Национална агенция за приходите документи с погрешно съдържаниеВижте предизвестието от Световната метеорологична организацияТе ще работят този уикендОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР