К Берое (Стара Загора) излиза срещу френския Волеро (Льо Кане)

...
К Берое (Стара Загора) излиза срещу френския Волеро (Льо Кане)
Коментари Харесай

Петър Дочев: Ще дадем най-доброто от себе си срещу Волеро

К Берое (Стара Загора) излиза против френския Волеро (Льо Кане) в 1/8 финалите на мощния европейски шампионат Купа на кандидатите, е извънредно класен противник.

" Ще се подготвим по най-хубавия метод ", разяснява предстоящото посещение на 20 декември в спортна зала " Иван Вазов " треньорът на старозагорки Петър Дочев. " Класата е много сериозна, само че пък се надявам ние да играем освободено и да дадем най-хубавото от себе си. Имаме задоволително материал, с цел да проучваме техните мачове ", добавя Дочев.
Френският Волеро-Льо Кане е шести на клубно международно състезание. " Отборът е формиран извънредно единствено от задгранични състезатели, национални състезатели на своите страни, в това число и две българки - Гергана Димитрова и Мира Тодорова. Отбор с обичаи, със стабилен спонсор, който влага във волейбола и има сериозен принос за развиването на международния волейбол въобще. Корав противник, който има упоритости, както да завоюва шампионата във Франция, по този начин и Чалъндж къп ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР