JYSK България получи наградата Инвеститор на годината“ 2018. Компанията инвестира

...
JYSK България получи наградата Инвеститор на годината“ 2018. Компанията инвестира
Коментари Харесай

JYSK България спечели наградата „Инвеститор на годината“ 2018

JYSK България получи премията „ Инвеститор на годината “ 2018. Компанията влага над 100 млн. евро в нов дистрибуционен център, който е ситуиран в Божурище, покрай София. Съоръжението разполага с два изцяло автоматизирани склада с височина по 42,5 м и ще стартира да оперира с цялостния си потенциал до юни 2019 година Своеобразният хъб ще обслужва над 250 магазина в България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина и Гърция.

Тази огромна инвестиция в страната е и повода JYSK България да получи премията от Българската организация за вложения. Отличията се присъждат за най-значимите капиталови планове, осъществени в България през миналата година. Критериите, по които се избират спечелилите, са размерът на инвестицията, броят на новите работни места и региона, в която се открива ново произвеждане или се уголемява съществуващо дружество.

„ Това е огромно самопризнание за в действителност значителната ни инвестиция. Дистрибуционният център на JYSK в Божурище е първото по рода си оборудване в България и това, несъмнено, е нещо, с което доста се гордеем. ”, показа Троелс Финбо Ларсен, Ръководител планове логистика в JYSK.

Наградата бе връчена от българския министър на стопанската система Емил Караниколов на оперативния управител на JYSK в Божурище Алан Йонассен.

„ Тази премия е значима за JYSK, тъй като компанията се развива в страна, където има благоприятни условия за напредък. Освен това, България се развива позитивно в последните години, конкуренцията нараства както в стопанската система, по този начин и в уменията на чиновниците, тъй че тази премия демонстрира, че България прави оценка напъните, които JYSK поставя. Разбира се, почувствахме се доста горди, когато JYSK България стана компанията победител, тъй като това потвърждава, че напъните ни са си заслужавали и са високо оценени. А това ще способства и за растежа на компанията ни в България. ”, сподели Алан Йонассен.

В своето изявление той благодари на многото държавни институции и сътрудници, съдействали за развиването на плана, като отдели по-специално внимание и на чиновниците от Дистрибуционния център на JYSK в Божурище.

JYSK България продължава да наема нови чиновници за идната фаза на плана. През декември 2019 година следва огромна крачка, когато интервенциите ще се разширят от обслужване на 75 магазина в три страни до над 250 магазина в седем страни.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР