Журналистките Полина Паунова и Генка Шикерова разказаха пред бТВ на

...
Журналистките Полина Паунова и Генка Шикерова разказаха пред бТВ на
Коментари Харесай

Шикерова и Паунова смятат, че провокаторите на събитието на ГЕРБ са познати на партията

Журналистките Полина Паунова и Генка Шикерова описаха пред бТВ на какво са станали очевидци по време на Националната конференция на ГЕРБ в " София тех парк " в сряда, където се стигна до ескалации и конфликти, а на Паунова и беше избит телефона от ръцете.

Според Шикерова мъжете с маски на устата, които нападнаха Паунова, са се държали " като вкъщи си ".

" Създаде се чувството, че тези момчета там са познати и че събитието се охранява от своебразни цивилен отряди, тъй като те ходеха и общуваха от самото начало с хора с радиостанции, с хора, които явно са част от това събитие. Те бяха вътре от самото начало. Обикаляха гладко и макар обстановките, които сътвориха, никой в нито един миг не повика полиция, не пожела да ги изгони, не ги помоли да изоставен мероприятието ", описа Шикерова пред бТВ.

Според нея още по-необяснимо е за какво откакто единият от мъжете атакува Полина Паунова и захвърля телефона ѝ, никой не се намесва. Това е видно във видеото на случката, оповестено във " Фейбсук ". Единственият човек, който подхваща дейности, е жена с къса руса коса, която става известно е чиновник на НСО и няма ангажимент към защитата на събитието.

Паунова описа, че до момента в който е снимала някой ѝ е избил телефона в тил. Тя тръгнала след мъжете, които са го създали, само че те избягали. После ги видяла към този момент с баджове с партийни стикери на облеклата им зад огражденията, където са стояли последователите на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР