Журналистката Виктория Георгиева отправи критики към премиера Кирил Петков по

...
Журналистката Виктория Георгиева отправи критики към премиера Кирил Петков по
Коментари Харесай

Журналистка: Кирил Петков си представя избирането на главен прокурор като ходене до пазара

Журналистката Виктория Георгиева насочи рецензии към премиера Кирил Петков във връзка с вчерашното му изявление по bTV и по-конкретно за основния прокурор Иван Гешев.

Тя цитира думите на Петков: „ В момента даже вършим лист на българи в чужбина, които имат образованието за антикорупция и се опитваме да ги притеглим. Трябва да се вкара верния човешки капитал извън. "
Премиерът ще търси българи от чужбина за битка с корупцията
Ще потърсим висококвалифицирани българи, експерти по битка с корупцията, в случай че би трябвало и измежду българите в чужбина.  Щом толкоз пу...
Прочети повече
" Ще гледаме най-квалифицирания човек, който можем да поканим “, съобщи Петков за идващия основен прокурор, само че пропусна да посочи дали и него ще кани от чужбина, написа Георгиева.

" Петков си показва избирането на основен прокурор като вървене до пазара за ябълки. А и друго си е вносното, по тази причина избраникът ще е българин, учил и работил в чужбината.

Конституцията, както чудесно към този момент знаем, не може да спре стремежа му. Това, че има разделяне на управляващите, също е незначителна детайлност за него. Но още по-интересно ще стане, в случай че по образеца на Петков, Иван Гешев реши да си избере министър-председател ", написа още журналистката.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР