Журналистката Валя Ахчиева е в очакване на бебе, доверяват нейни

...
Журналистката Валя Ахчиева е в очакване на бебе, доверяват нейни
Коментари Харесай

Валя Ахчиева става баба

Журналистката Валя Ахчиева е в очакване на бебе , доверяват нейни някогашни сътрудници от Българска национална телевизия, разбра HotArena .

Според очевидци 33-годишният наследник на водещата и приятелката му чакат първи правоприемник. Съвсем неотдавна двамата били видяни на посещаване в известна столична АГ клиника. Въпреки, че кандидат-снахата на Ахчиева носела необятни облекла, под тях се виждало издуто коремче. Какъв ще бъде полът на бебето, младото семейство пазело в загадка. 58-годишната телевизионерка била подготвена да сменя памперси и се вълнувала от новото си амплоа на баба. 

Докато беше без работа, Валя имала доста повече свободно време и ефективно се присъединила с помощ към младите. Това обаче щяло да е краткотрайно, защото желанията й били да продължи да работи интензивно.

Припомняме, че през септември Софийският областен съд анулира дисциплинарното наказване " предизвестие за уволняване " на журналистката. Наказанието й беше наложено от някогашния общоприет шеф на медията Коко Каменаров в края на февруари, а малко по-късно бе свалено нейното предаване " Открито ", което се излъчваше от 17 години в ефира на Българска национална телевизия. 

Сега Ахчиева е възобновена на работа като Българска национална телевизия би трябвало да й заплати 360 лева за хонорар на юриста й и други 80 лева разходи по делото за държавна такса. " Не разясня решението на съда преди втора инстанция ", сбита бе журналистката. 

Междувременно новият началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разгласи конкурс за предаване за проверяваща публицистика. Според мълвата Ахчиева също е подала своята идея и взе участие в състезанието, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР