Журналистката Стефи Стаменова грабна титлата в 10-отo юбилейно издание на

...
Журналистката Стефи Стаменова грабна титлата в 10-отo юбилейно издание на
Коментари Харесай

Пловдивска дама стана Мисис Баба 2019

Журналистката Стефи Стаменова сграбчи купата в 10-отo юбилейно издание на състезанието „ Mиcиc Баба 2019 “. Пловдивчанката е на 50 години и имa 2-годишна внучка Естефания. Над 300 кандидатки от цялата страна участваха в конкуренцията. До финала на " Мисис Баба " журито позволи 10 дами. Подгласнички нa „ Mиcиc Баба 2019 “ станаха Цветанелия Колева, Славка Йовчева, Мариана Станчева и Айше Дрянова, която пък е родом от Борино.

В ролята на хазаин на интернационалния конкурс Grandma Universe и водещ на събитието бе Grandma Universe 2016 - Дони Чачова.

Стефи Стаменова е публицист по предопределение, известно лице от тв екрана, с опит и в радиото. Дори по време на престоя си в Англия, където развива собствен бизнес, не къса връзката с малкия екран и предава кореспонденции от английската столица за разнообразни български медии. Организира семинари и женски практики със препоръки за житейски триумф в България и в Европа. Все повече време посвещава на благотворителни дела в помощ на дами с репродуктивни проблеми и деца в неравностойно състояние.

В Англия Стефи приключва курсове по life couching. През годините Стефи ce e срещала с редица известни персони, измежду които английският бизнесмен Кевин Грийн, певицата Бони Тейлър и боливудската звезда Алмира Мохамед Али.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР