Журналистката Соня Колтуклиева се обърна към лидера на ИТН, Слави

...
Журналистката Соня Колтуклиева се обърна към лидера на ИТН, Слави
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Слави, ПП е недоучен, нефелен и ненаситен за власт сбирщайн 


Журналистката Соня Колтуклиева се обърна към водача на Има Такъв Народ, Слави Трифонов, като го прикани да прогледне за политическата действителност:

„Добър ден, драги Слави, по какъв начин си? Надявам се да си добре!

Усещаш ли – това към този момент в действителност е полет над кукувиче гнездо! Теб те вършат на вманиачен, нас ни вършиме на луди, подлудявате страната в дни на война, пандемия и недостиг.

Никога не бих си показала, Слави, че можеш да понесеш тази конска доза унижения и този проливен дъжд от безочливост. Ти не си Христо Иванов, той е привикнал да го разиграват и да го принизяват до лодкар на пробита гемия. Ти не си Корнелия Нинова, тя е подготвена да заплати с безмълвие присмеха и подигравките на ПъдПъдъците, само-и-само да владее това, което е останало от разпадащата й се партия.

Помня по какъв начин те наритваха по времето на Иван Костов; тогава излъчваше от мазето, само че държеше главата си изправена над покривите. Сега какво?! “Няма да се откажем от Любомир Каримански за гуверньор на Българска народна банка, само че няма и да скапваме обединението ”. Това е шизофренно. И ще се повтори с Ива Митева, когато пристигна ред да се дефинира новия парламентарен представител в Конституционния съд.

Слави, просто е. “Продължаваме смяната ” с доста пари, с помощ от страната – президентският екип беше строил регионалните шефове да са в услуга на служебните му министри; с операция на машините, осигуриха служебната победа на Кирил-&Асен, те пък ти откраднаха гласоподаватели. Сега ти крадат имиджа на несклоняем войник и горделивец, който не разрешава да му пречупят гръбнака.

Разгневи се, Слави!

“Има подобен народ ” е марка с капацитет. Има потребност от водач. От млад, деятелен, просветен, харизматичен, съдбоносен и калѐн в борбите следовник на идеята.

Слави, ти даде обещание да си преклонен. Но не си обещавал да си безропотен!

“Продължаваме смяната ” е неточен съдружен партньор; недоучен, нефелен, непукистки и неутолим за власт сбирщайн. Ще предадат българските ползи и ще клекнат на американците за Северна Македония – тематика, по която ти си доста сензитивен. Може би са предали българските ползи на Лойд Остин – тематика, по която ти си доста сензитивен. Защото си родолюбец.

“Продължаваме смяната ” носи беднотия, бедност, трайни увреждания на финансите и стопанската система. А ти си сензитивен към страданията на хората. Защото си добър, съчувствен човек.

Слави, направете концерт, покажете на Кирил&Асен, че можете да върнете почитателите си и достолепието си. “Мъжете в черно ” против “измамниците в чорапогащи ” – по какъв начин ти се коства този театър?!

Слави, не се опасявай от предварителни избори! Има Такъв Народ с по-малко проценти, може да има по-стабилно присъединяване в изпълнителната власт. Защото в този момент – какво?! Имаш единствено един министър от Има Такъв Народ – Радостин Василев; другите министри от твоята квота са плод на някакви краткотрайни взаимни отстъпки. Нооо – ти носиш отговорност за тях. Засега ти стигат неуспехите на Теодора Генчовска и Александър Николов. Не поемай повече то̀вари от прова̀ли!

Слави, разгневи се!“

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР