Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в

...
Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в
Коментари Харесай

Ани Салич Го Закъса! След Развода Отключи Тежка Диагноза!

Журналистката се хвалеше, че й сервира всяка заран кафето в леглото и обича да й прави сантиментални изненади, само че двамата доста спорели за възпитанието на децата.

Заляха с насмешки Ани Салич

Причината за развода обаче надали е това. Тя по този начин и не излезе нескрито, само че е реалност, че през годините са му приписвали доста извънбрачни връзки със засукани мадами.

След раздялата им Ани поканила майка си в първокласния си апартамент в квартал „ Манастирски ливади “, с цел да й оказва помощ за децата. Дъщеря й Хана в този момент е на 13 години и учи в Италианския колеж в Горна баня, където е още от детската градина, само че е призната в Американския лицей.

От bTV оферират близо милион на Ани Салич!

Синът й Лазар към този момент е на 20 години и е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия, и от години не живее в България.

Затова Ани в този момент се е преселила в женско царство единствено с майка си Златка и щерка си Хана и е доста признателна на майка си, която поради внуците си се пенсионира по-рано, с цел да може да оказва помощ на щерка си
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР