Журналистката Полина Паунова се обяви в защита на младият депутат

...
Журналистката Полина Паунова се обяви в защита на младият депутат
Коментари Харесай

Религията “Политеизъм”: Двоен аршин за наши и за чужди

Журналистката Полина Паунова се разгласи в отбрана на младият народен представител от Политическа партия Радослав Василев, който през вчерашния ден от трубаната от Народното събрание повече от минута не съумя да сформира едно изречение и най-после си седна. Според Паунова, която по всичко проличава, че е почитател на новата власт и дефинира „ изявлението “ на Василев като чисто и просто терзание.

Не по този начин мислеше преди година, когато още веднъж през фейсбука си, Паунова се подигра на младият народен представител от ГЕРБ Стефан Апостолов, който също заради терзание не се показа ослепително от трибуната.

Ето и двете безусловно противоположни отзиви на Паунова:

Верно ли може да бъде политическа тематика, че едно младо момче се е объркало от парламентарната естрада, извинило се е и е слязло оттова?

Гледам тоя политически " скандал " провокира повече разсъждения (с неналичието на говор) в сравнение с един различен скандал... с съществуването на диалект, чиято кулминационна точка помним от " елементарна кърджалийска.... ".

И в случай че въобще в тази ситуация може да има политически въпрос - той е радикално друг от терзанието. За консистентността става дума, само че тя към момента никак не е ясна. Разбира се, бързо ще се проясни - до месец-два.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР