Журналистката показа съобщение още 28 февруари и отправи твърдения, че

...
Журналистката показа съобщение още 28 февруари и отправи твърдения, че
Коментари Харесай

Колтуклиева опроверга Радостин Василев, че спрял пред гаража само за 8 март


Журналистката сподели известие още 28 февруари и насочи изказвания, че в жилищната постройка живее дама, близка до кандидат-депутата от ПП/ДБ

„ На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, тъй като дружно с сътрудниците от „ Продължаваме промяната “ подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена непосредственост “.

Това написа през вчерашния ден в профила си във Facebook лидерът на плевенската листа на ПП/ДБ Радостин Василев.

Журналистката Соня Колтуклиева оспори изказванията на Василев.

„ Бил паркирал колата си за малко пред кооперацията на ул. „ Цар Калоян ”5, пред табелата „ Гараж ”, тъй като - ах, този епилиран женомразец, събудил се като джентълмен на Осми март, бил забързан да подарява китки на плевенчанки. Лигня. Плевен е популярен, само че дребен град, въпреки всичко. Още на 28 февруари някой си Кристиян Петков ми изпрати във Facebook фотография на същата кола, паркирана на същото място - погрешно. В кооперацията на ул. „ Цар Калоян ” 5 живее локалната манекенка на булчински рокли Тинка Игнинска, която е била сътрудничка в офиса на „ ИТН ” за изборите напролет и лятото на 2021 година. Та от четата на Слави са засичали Радостин и Тинка в хотел „ Дипломат ” в Луковит “, твърди Колтуклиева.

„ Че за какво не?! “Братството на смяната ” вкара правилото работните срещи да се вършат отвън кабинетите, на по-нестандартни места. Като Кирил Петков и Лена Бориславова, да вземем за пример, - в неделя, в 8:33 часа сутринта, на 21 юли 2021 година, в Airbnb квартира, на ул „ Гладстон ” в столицата “, добавя тя.

Тя пита още по какъв начин Радостин Василев знае какво написа в полицейското досие на Христо Аврамчев.

„ В гузното пояснение, което е дал през вчерашния ден във Facebook, назовава автомобила „ персонален ”, а за какво не го е заявил в КПКОНПИ, както е наложително? Кой му го е дал, до момента в който е бил състезателен министър и против какви обещания и услуги? Защото спортният министър е оповестил 150 000 лв. налични, с които няма по какъв начин да си купи „ мерцедес ” за 350-400 хиляди лв.. Има по какъв начин да стане по-лъжливо и по-смрадливо “, приключва тя.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР