Журналистката отнесе масов хейт от зрителите на Капките, които смятат,

...
Журналистката отнесе масов хейт от зрителите на Капките, които смятат,
Коментари Харесай

Зрители на Капките попиляха Ани Салич

Журналистката отнесе всеобщ хейт от феновете на Капките, които считат, че мястото й не е там

Шоуто „ Като две капки вода ” сега се излъчва с благотворителна цел и най-естественото нещо бе Ани Салич да е една от водещите, като лице на Уницеф. Но драгите фенове не утвърдиха избора на сценаристите, журналистката да се причисли към Митко Рачков и Геро, които по традиция водят шоуто.

Хората считат, че Ани не е на мястото си и питат за какво им я натресоха.

В техните мнения поддържат тезата, че журналистката се държи като шефка на останалите водещи и непрестанно ги командори.

Някои фенове видяха, че Салич прекъсва всички невъзпитано, изключително ги впечатлило грозната обстановката с Тити, който на няколко пъти бил пресечен от нея и споделят: „ Не й е мястото там, спестете ни я най-малко в последната вечер! ”

А Нели Джокова написа във фейсбук: „ Ани Салич като че ли желае нейната дума да е последната. Забелязах, че и на Рачков не му е доста кеф поради нея. На няколко пъти се ядоса и се намръщи, когато тя му измъкна микрофона от ръцете. ”

Зрителите са недоволни, че песните не са единствено български и питат кой подбра репертоара на изпълнителите, не може ли да пеят единствено родни части?Други пък разясниха тоалетите на Салич и споделят, че с тях наподобява на бременна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР