Журналистката от онлайн изданието Инсайдър Ивет Мейнс споделя какво е

...
Журналистката от онлайн изданието Инсайдър Ивет Мейнс споделя какво е
Коментари Харесай

20 неща, които жените осъзнават след 40-ата си година

Журналистката от онлайн изданието " Инсайдър " Ивет Мейнс споделя какво е осъзнала, прехвърляйки сериозната за съвсем всяка жена възраст от 40 години. „ Не е толкоз ужасно. Дори мога да кажа, че 40-те са доста хубави години “, написа тя в прям материал.

Ето до какви заключения е стигнала тя:

Имаш повече време за брака си

Когато си трансферирал 40-те, децата ти са задоволително огромни, с цел да нямат потребност от непрекъснато дундуркане. Нещо повече – те към този момент си имат личен обществен живот, което освобождава време, с цел да влееш нова сила в брака си. Вечерята на свещи още веднъж е допустима.

Трябва да се грижиш за родителите си

От една възраст нататък функциите по грижите се разменят. Ако си над 40, най-вероятно родителите ти са в пенсионна възраст. Всеки миг здравето им може да се утежни по този начин, че те да имат все по-голяма потребност от непозната помощ, в това число и финансова. Заделяй пари за сходно нещо и най-важното: навесятвай родителите си по-често от класическата скица Великден-Коледа. Ако имаш братя/сестри, направете си подобен проект, с цел да се редувате с визитите.

Не всяка неточност на децата изисква твоята интервенция

Тийнейджърите имат потребност от повече автономия и не е нужно да им се виси над главата. Не забравяй, че твоята майка не те лишава от телевизия и интернет, тъй като си не запомнила да пуснеш съдомиялната. Или тъй като си изпуснала вазата на пода.

Останалите наблюдения на Ивет Мейнс можете да прочетете в уеб страницата LadyZone.bg
20 неща, които научих, прехвърляйки 40-те години Ивет Мейнс от Insider споделя какво е осъзнала, прехвърляйки 40-те години – тази толкоз плашеща дамите възраст
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР