Журналистката Мира Добрева сензационно призна, че е била жертва на

...
Журналистката Мира Добрева сензационно призна, че е била жертва на
Коментари Харесай

Мира Добева е била жертва на насилие

Журналистката Мира Добрева сензационно призна, че е била жертва на физическо и психическо принуждение, породено от мъж до нея. В последните месеци тематиката е изключително настояща в светските среди, откакто актрисата от " Откраднат живот " Диана Димитрова шокира в обществените мрежи с разобличаване, че е била пребита на снимачната площадка от собствен сътрудник, само че не го уточни непосредствено. След това Димитрова даде публични показания на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си - показала е Юлиан Вергов за индивида, който ѝ е протегнал ръка, за което писаха медии.

За разлика от Диана Мира Добрева резервира анонимно името на мъжа, с който е имала връзка и който я е тормозил в продължение на години. " Истината е, че съм била жертва на домашно принуждение. Чувствам се доста мощна жена и физически, и душевен, само че съм изпитвала моменти на уязвимост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано принуждение. Човек би трябвало да вземе решение да избяга от съответната обстановка, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна ", споделя звездата на Българска национална телевизия.

" Не мога да не загатна също по този начин, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега в никакъв случай няма да се оставя да бъда унизена и мачкана душевен. На никого няма да дам опция да повярва, че аз съм по-малоценна поради пола ми, поради произхода ми, за това, че съм българка и съм родом от Родопите “, добавя още Добрева.

Тя обаче прецизира, че индивидът, който ѝ е посягал, не е нейният брачен партньор режисьорът Жоро Торнев, въпреки двамата да не са дружно. От 3 години журналистката и бащата на сина ѝ са разграничени и не живеят под един покрив. Имали интервали, в които даже не се чували и виждали, и други, в които поддържали естествени връзки. Бракът им от много време насам не вървеше и беше на приливи и отливи. Няколко пъти Добрева и Торнев се разделяха, а повода все бяха неговите мимолетни случки с други дами. Тв водещата успяваше да елементарни изневерите на обичания си, само че в един миг чашата преляла и решила, че няма смисъл да продължава да се унижава.

В същото време обаче не желала и да подава молба за бракоразвод, тъй като към момента имала трепети към някогашния си. Освен това формалното анулиране на любовта им от съда щяло да я съсипе душевен. В момента журналистката се е фокусирала върху писането на втората си книга. Заради това си начинание тя даже напусна краткотрайно Българска национална телевизия, където от дълги години е измежду най-обичаните екранни лица.

Добрева побърза да посочи, че не е била уволнена от медията, а се е отдръпнала непринудено. Предаването ѝ " Отблизо “ продължава да се излъчва и се води от млада колежка от малкия екран. Мира не знаела докога ще бъде в отпуск, само че някой ден възнамерявала още веднъж да се върне на дребния екран, прецизира " Ретро ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР