Журналистката Криси Патрашкова, водещата Нана и олимпийската шампионка Тереза Маринова

...
Журналистката Криси Патрашкова, водещата Нана и олимпийската шампионка Тереза Маринова
Коментари Харесай

Криси Патрашкова: Гичка е солта и пипера на Hell’s Kitchen

Журналистката Криси Патрашкова, водещата Нана и олимпийската шампионка Тереза Маринова бяха измежду специфичните посетители в Hell’s Kitchen в четвъртък вечерта.

Въпреки че храната се забави и при започване на вечерта в кухнята цареше хаус, всичко потегли като по вода, когато Дани Спартак пое ръководството на екипа.

Дамите изчакаха търпеливо храната си и крайният резултат в действителност им хареса.

Защо "Адската кухня " е особено място и кой би трябвало да завоюва шоуто - вижте отговорите в изявлението с Кристина Патрашкова за Vesti.bg.

- Какво прави Hell’s Kitchen особено място за гостите?

- Това, че в Hell’s Kitchen се готви под управлението на топ експерт като Виктор Ангелов и няма никакъв компромис нито в продуктите, нито в приготвянето на храната. Професионализмът в България е все по-дефицитен и по тази причина заслужава почит.

Освен това отношението към гостите е самостоятелно, което ги кара да се усещат специфични. Да не приказваме, че персонално аз не схващам Hell’s Kitchen България като обичайно кулинарно съревнование, а като шоу за екипност, угнетяване на егото, осъзнаване, че постоянно има какво да научиш и би трябвало да се стремиш да бъдеш съвършен в това, което правиш.

- Кое е най-вкусното ядене, което опитахте по време на вечерята?

- Още чувствам усета на обезкостените пъдпъдъци, които се топяха като масло в устата. Опитах и от буратата с кадаиф, която си беше поръчала Тереза Маринова и считам, че тя може да е черешката на тортата във всеки изтънчен ресторант.

- Кои са по-добрите готвачи – мъжете или дамите?

- Мъжете, може би тъй като тези, които са положителни край печката, го вършат, защото им идва от вътрешната страна. Доставя им наслаждение да съчетават артикули и подправки и да вършат авторска кухня. На множеството дами им се постанова да готвят по обвързване за децата и фамилията и по този начин удоволствието от кулинарията изчезва, тъй като се трансформира в рутина.

- Конкретно в кухнята на началник Ангелов девойките или момчетата се оправят по-добре?

- Мисля, че като цяло тимът на момчетата е по-класен, демонстрират повече въображение и усет към детайла.

- Какво беше първото Ви усещане от Hell’s Kitchen?

- Когато влязох за вечерята в Hell’s Kitchen, се почувствах на място, в което всеки желае да свърши работата като по учебник. Просто тъй като образецът заразява, а летвата, която подвига началник Ангелов, е доста висока.

- А какво Ви изненада?

- Щях да се изненадам, в случай че ни бяха поднесли неприятно приготвена храна. Това, несъмнено, не се случи. Приятна изненада бе превъзходната компания, в която попаднах на масата – шампионката Тереза Маринова и чудесната и смела Нана.

- Кой е Вашият любимец в кулинарната конкуренция?

- Гичка. Не тъй като е най-хубавата готвачка. А тъй като е отборен състезател, не е имала шанса да работи в изискани заведения за хранене, а в учебен стол, само че има предпочитание да се учи. Не се срами да признае, че не знае доста за продуктите и работата във високата кухня. Освен това е необикновено открита и занимателна, солта и пипера на предаването. Едва ли ще завоюва, тъй като другите са по-напред от нея в занаята. Но на такива хора би трябвало да се дава късмет.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР