Журналистката Калина Паскалева, която е родена и израснала в Пловдив,

...
Журналистката Калина Паскалева, която е родена и израснала в Пловдив,
Коментари Харесай

Калина Паскалева нападна Румен Радев

Журналистката Калина Паскалева, която е родена и израснала в Пловдив, написа разрушителен пост във фейсбук, ориентиран против президента Румен Радев.

Румен Радев не е склонен с намаляването на ДДС-то като мярка за излизане от рецесията с COVID-19, само че поучава вместо държавни бензиностанции да се строят извънкласни цифрови центрове за в допълнение образование на децата. Преди няколко дни видях в какво положение са оставяни учебните заведения през ръководството на неговата партия - по-тъжна панорама съм виждала единствено в Припят.

Също по този начин си припомням, като ученик на Езикова гимназия “Пловдив " по какъв начин вместо на спортна площадка, ни караха да тичаме по поляната за нормативи по физическо. Няма да изброявам в какво положения бяха общежитията и класните стаи години наред. Пак да повторя учила съм в най-елитната гимназия в Южна България, не в неизвестно учебно заведение. Радев сподели още, че предизборната акция към този момент е почнала и считам, че и той също си я започва с авантюристичното си изявление през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР