Журналистката и ръководител на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова

...
Журналистката и ръководител на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова
Коментари Харесай

Фрог нюз: Виктория никога не се е занимавала с разследваща журналистика

Журналистката и началник на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова е била убита в интервала 11 и 30 - 12 и 30 часа. Тогава тя за финален път е прегледала своя телефон, гласи информация на фамилията, получена от телефонната компания, заяви Frognews.bg.

``
реклама

Телефонът, дружно с ключовете на автомобила, очилата й и част от облеклата на жертвата, е бил откраднат от килъра. По думите на хора, близки до фамилията, полицията има към този момент обвинен за зверското ликвидиране, което потресе Русе.

7-годишна дъщеря на Виктория София непрекъснато питала за нея. Близките се мъчат да й обяснят,, по какъв начин майка й ги гледа като звездичка от небето ”. В понеделник детето е изпратено на учебно заведение, където е в първи клас. Тялото на жертвата към момента е при проверяващите органи, по тази причина не е ясно по кое време ще бъде погребението.

Виктория Маринова поема ръководството на TVN преди няколко месеца, след развода си със Свилен Максимов, който е притежател на малкия екран, както и на интернет оператор. Според близки, тя е запазила положителните си връзки с някогашния си брачен партньор, като се редували да вземат при себе си и детето, виждали се постоянно. След развода Виктория заживяла сама в Русе. Максимов даже оказал помощ на някогашната си жена, когато тя поискала да стане публицист и я пратил да се образова.

Виктория е водила свое светско предаване „ Подиум ” в малкия екран. От началото на септември то било прекръстено на „ Детектор ” и почнало да се занимава и със обществени тематики.

Загиналата бизнесдама в никакъв случай не се е занимавала с проверяваща публицистика, по тази причина надали нейната работа е причина за гибелта й, считат в Русе.Такова е мнението на роднините й, както и в малкия екран. Повечето считат, че става дума за тежко престъпно закононарушение.

Виктория е обичала да се занимава с щедрост и е известна с тази си активност в Русе. Познатите й тъжат за красивата, слънчева дама, починала по този начин неуместно в разцвета на младостта си.

Лешоядството, че Виктория Маринова е убита поради изявление, обвързвано с компания, заиграваща се с публични поръчки, е цинично, тъпо и користно. А в Русе се разхожда жесток палач. Останалото е непросветеност и персонални сметки, написа в персоналния си профил във Facebook известният радиоводещ Петър Генчев.

По обяд в Русе дойдоха основният прокурор Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. Те вземат участие в работна среща с екипа, който работи по откриване на закононарушението.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР