Журналистката Генка Шикерова, която наскоро напусна Нова телевизия огласи притеснителна

...
Журналистката Генка Шикерова, която наскоро напусна Нова телевизия огласи притеснителна
Коментари Харесай

БАБХ ни води към екологична катастрофа заради бизнес интереси

Журналистката Генка Шикерова, която неотдавна напусна Нова телевизия огласи притеснителна информация около плъзналата в страната чума по свинете. Шикерова подчертава върху това, че труповете на евтаназираните животни ще бъдат заровени, а не изгорени в екарисажи. Припомняме, че за това пред ФАКТИ алармира и някогашният аграрни министър Валери Цветанов. Ето какво разгласява Шикерова във Facebook профила си:

" Около ЧЕТИРИ МИЛИОНА КИЛОГРАМА ПОТЕНЦИАЛНО ЗАРАЗЕНИ ТРУПОВЕ ще бъдат заровени някъде край Дунав. Само от фермите в Николово и Бръшлен! За да си ги визиите, представете си двеста тира, на които би трябвало да се откри място подземен. Това е екологична злополука! И всичко това поради упоритото отбраняване на съответни бизнес ползи от страна на БАБХ. Оправданието е комфортно: да не популяризира болестта. Истината е, че е просто опрощение. Вместо да се впрегне целия разполагаем потенциал, с цел да се работи в положение на изключителна обстановка отново се мисли за пари.

Агенцията затвори екарисажа в Шумен преди година, този във Варна е на ръба, с цел да може да се наливат пари в едни избрани компании. Сега се дават още за загробване, тъй като компаниите, с които БАБХ подписа контракти нямат потенциал. Целта е асимилиране. Това, че един бранш си отпътува, а почвата и водите ще бъдат отровени: знамение огромно! Просто ще го записваме. Само да не тормозим Дамян Илиев като му желаеме информация и отчетност. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР