Журналистка от нова телевизия скочи от осем метра височина. Това

...
Журналистка от нова телевизия скочи от осем метра височина. Това
Коментари Харесай

Нещо ужасно стана в Нова тв! Журналистка се хвърли от......

Журналистка от нова телевизия скочи от осем метра височина. Това стана по време на живото й включване в утринния блок тази събота.

Християния Червенкова отразяваше спортното съревнование Legion Run, което се организира през днешния ден наоколо до София. То е с татковина Гърция и кани всеки над 18 години, който желае да провокира себе си, да се включи в бягането по 5-километрово трасе с над 20 трудности от тиня, огън, лед и бодлива тел. Legion Run стъпва на основата на тренировките на военните, като участниците в надпреварите би трябвало да преодоляват разнообразни типове трудности, тествайки физическите и психическите си граници.

" Тази година имаме рекордно присъединяване. Всяка година имаме покачване на участниците, което може единствено да ни радва. Това демонстрира, че българите от ден на ден залагат на спорта и физическата подготовка ", изясни един от уредниците.

Почти към края на репортажа обаче Християния Червенкова реши да направи нещо шокиращо. " Ще се хвърля от осем метра ", внезапно съобщи тя. " Всъщност от една кула ", добави тя и се насочи към мястото за скок. " Ще го направя за смут на моите продуценти. Мамо, не се притеснявай. Всичко ще бъде наред ", пропкала Християния, прекръсти се и скочи.

" Не й липсва храброст на Християния Червенкова ”, сподели най-после водещата на утринния блок Мартина Ганчева.

Повече по тематиката вижте във видеоматериалите

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР