Журналистка е най-красивата баба в света. Силвия Домозетска и Стефи

...
Журналистка е най-красивата баба в света. Силвия Домозетска и Стефи
Коментари Харесай

Журналистка стана Мис Баба 2020 - slava.bg

Журналистка е най-красивата баба в света. Силвия Домозетска и Стефи Стаменова сграбчиха първите места в състезанието Мисис Баба.

Силвия, която е продуцент, публицист и тв водеща в Благоевград, се окичи с оценката за Мисис Баба на Балканите.

"Щастлива съм с купата. Имам две деца и една внучка на четири години. Девизът ми е: "Превръщай всички недостатъци в резултат ", показа победителката Силвия Домозетска.

Нейната предшественичка Стефи Стаменова, която предходната година сграбчи короната, тази година получи почетното отличие „ Мисис Баба на Балканите”.

"Благодаря за цялата Любов и сила на всички! За поддръжката. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше извънредно коментиран!”, споделя възторжената баба.

Подгласнички на победителките станаха Мисис Баба 2020 I Людмила Заркова, Мисис Баба 2020 II Марина Стоянова, Мисис Баба 2020 III Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV Силвия Василева. Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Тя е на 48 години и е баба на един внук. С купата Mrs Classic Universe 2020 пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има наследник на 21 години и щерка на 18 години, написа "България през днешния ден ".

"Целта на този конкурс е да даде образец за модерна дама с внуци — красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и персонално пространство ", показа организаторката на състезанието Меги Савова.

Финалът на състезанието бе изключително оспорван и журито позволи едвам шест кандидатки. В надпреварата взеха присъединяване кандидатки от пет континента, като над 200 бяха искащите да завоюват.

Повечето демонстрираха неповторими танцови и певчески умения. Дама от чужбина изуми с купите си по бойни изкуства, а други с новината, че са родили по пет деца и имат по над 4 внуци. За първи път имаше и приз „ Гранприз надарена баба”, който бе връчен на рекордьорката Смиляна Захариева–жената с най-силен глас на планетата. Нейното достижение е вписано даже в книгата на върховете „ Гинес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР