Журналистка е фаворитка за титлата Мис Плеймейт“. Новата реколта бе

...
Журналистка е фаворитка за титлата Мис Плеймейт“. Новата реколта бе
Коментари Харесай

Журналистка гласена за „Мис Плеймейт“! Палавата Лиана остана само по парфюм още при представянето си

Журналистка е любимка за купата „ Мис Плеймейт “. Новата годишна продукция бе показана на празненство в столичен клуб, видя HotArena.

Палавата Лиана обра овациите и стана главен кандидат за короната , чек за 20 бона и чисто нова кола. Учещата публицистика хубавица още с появяването си на сцената се съблече. Без капка свят Лиана смъкна с танц коженото си яке и остана по парфюм. Тя няма силикон, само че за сметка на това дупето й е сочно като праскова. Лиана няма никакви корекции.

От 12-те претендентки малко на брой от тях имат корекции по лицето и тялото си. Повечето са естествени хубавици и надарени с форми дадени им от Господ.

Не подобен е казусът с Милица Минчева, която има по 510 кубика силикон във всяка гърда. За съпоставяне Николета Лозанова има „ скромните “ 375 кубика. Именно НиЛо е образец за Милица, която работи като маникюристка.

Плеймейтките без терзание споделят, че обичат да вършат секс на ексцентрични места. Повечето имат зад тила си случки в асансьор. Една от кандидатките – Михаела Тодорова е като две капки в лицето с певицата Андреа, написа „ България Днес “.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР