Журналистка беше свалена от самолета, с който премиерът Бойко Борисов

...
Журналистка беше свалена от самолета, с който премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Свалиха кашляща журналистка от самолета на Борисов

Журналистка беше свалена от самолета, с който министър председателят Бойко Борисов и делегацията ни отпътуваха за Александруполис. Тя е прегледана от лекарски екип, защото е кашляла. Преценено е, че за сигурността е по-добре да бъде свалена от самолета.

Преди два дни министър председателят Бойко Борисов прикани хората, които се връщат от рискови места, да съблюдават 14-дневен карантинен интервал с цел да се ограничи разпространяването на ковид. В следствие обаче породи несъгласие сред разнообразни представители на властта по какъв начин да се действа и дали хората да получават болнични за този интервал или той ще е за сметка на отпуската - платена или неплатена.

От Гърция министър председателят разяснява по-късно в сряда, че не инцидентно е поставил специалисти отпред на щаба против разпространяването на ковид.

" Не инцидентно на съвещанието оня ден взехме решение с сътрудниците да сложим специалисти, а не политически лица в този щаб против ковид. И това са съгласно мен най-хубавите експерти. Даже сутринта видяхте, че и ваш сътрудник свалихме от самолета ", уточни Борисов.

Попитан съответно по какъв начин ще се действа с карантината - дали ще се дават болнични или човек би трябвало да си употребява от отпуската Борисов съобщи: " Веднъж персоналните лекари вземат решение. Второ, виждате, че сутринта гледах: " Аз отивам за Италия, аз отивам за Франция, аз отивам за еди какво си. Трябва ли да му платим по-късно за това, че не желае да е порядъчен, да изчака... Целият свят работи в тази сфера. След седмица, две, три ще се откри най-после решение ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР