Журналистите от Дирекция Информация на БНТ категорично осъждат използването на

...
Журналистите от Дирекция Информация на БНТ категорично осъждат използването на
Коментари Харесай

БНТ осъжда отправяне на недоказани обвинения срещу колеги в ефир

Журналистите от Дирекция " Информация " на Българска национална телевизия изрично осъждат потреблението на ефира на публичната медия за отправяне на недоказани обвинявания от Валери Симеонов против публицисти от bTV.

Това се споделя в позиция във връзка присъединяване на зам.-председателя на Народно събрание Валери Симеонов в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Ефирът на публичната медия не може да се използва за груби и недоказани нападки.

Свободното слово и право на изложение са съществена полезност на демократичното общество и всяко посягане против тях ще срещне съпротивата на публицистите от Българска национална телевизия, се споделя още в позицията.
 Симеонов удовлетворен, че защитил душевното здраве на хората
Симеонов удовлетворен, че защитил душевното здраве на хората

Не е имало чадър, имало е боязън от Васил Божков

Назряло е времето за този законопроект . Това разяснява сутринта Симеонов за признатия закон за хазарта . За него хазартът е пандемия, който вреди на душевното здраве на хората и води до тежки зависимости.

Законът бил необходим и поради невнесените такси от Васил Божков . Симеонов е на мнението, че в Комисията по
хазарта има тежки корупционни зависимости . Резултатът е ощетяване на държавния бюджет. Чаках своя миг , показа той и изясни, че от дълго време е подготвил закона.

Трябва да потвърдим, че България е страна, която не толерира корупцията , уточни Валери Симеонов за случая със арбитър Миталов . Лидерът на НФСБ счита, че корупцията е прояла българското общество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР