Журналистите не могат да се въздържат от сравнения между Меган

...
Журналистите не могат да се въздържат от сравнения между Меган
Коментари Харесай

Експерти по езика на тялото обясниха защо Меган нервничи в присъствието на Кейт

Журналистите не могат да се въздържат от съпоставения сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Тук няма нищо за чудене: херцогинята на Кембридж съумя да завоюва милиони сърца по целия свят, феновете ѝ даже не могат и да си показват по-идеална жена за принц Уилям, Маркъл към момента подобен триумф няма.

Наскоро Кейт и Меган още веднъж се появиха дружно пред обществото, само че този път те бяха оценени от специалисти по езика на тялото. Специалистите незабавно видяха, че двете дами не се усещат доста удобно в компанията една на друга пред обществото.

Великолепната четворка в състав от херцозите на Кембридж, принц Хари и Меган взе участие във форума Royal Foundation. Целта на мероприятието е да се показват самодейностите на благотворителния им декор, към който Маркъл ще се причисли след сватбата.



На пръв взор наподобява, че американската актриса се държи доста умерено. Благодарение на професионалните ѝ привички тя постоянно се оправя със обстановката. Но все пак, за нея е много мъчно да се конкурира с Кейт - любимката на обществото.



Психолозите настояват, че Меган е привикнала с непрекъснатото внимание от страна на пресата, само че с това, че тя постоянно се намира в сянката на брачната половинка на принц Уилям, - не. Маркъл непрекъснато жестикулира и нервничи.


Според специалистите, Меган се е държала леко самонадеяно - това е издала нейната брадичка. Тя по всякакъв начин се е опитвала да притегли вниманието на камерите към себе си, демонстрирайки своя статут.

Докато всичките жестове на херцогинята на Кембридж са говорили за това, че тя се усеща изцяло удобно. На нея не ѝ е належащо да притегля внимание, така и така към нея са ориентирани всички погледи.

И двете дами непрекъснато са накланяли главите си по посока на своите избраници, а това значи, че на тях им е по-комфортно да са със своите мъже, а не в компанията една на друга.



Всеки път, когато Кейт взимаше думата, лицето на Меган ставаше очевидно по-сериозно. Според психолозите, това е симптом за това, че тя доста почита бъдещата си татковина и е подготвена да се вслуша в казаното от нея.



Ако в предишното връзките сред двете дами са били хладни, то в този момент обстановката малко се е трансформирала. Кейт кара тежко бременността и, а Меган я поддържа: " Меган се старае да оказва помощ на Кейт. Тя постоянно върви на посетители при бременната херцогиня, те дружно пият чай. Меган споделя на дамата на Уилям за здравословното хранене. Тя чете доста по тази тематика и ѝ дава потребни препоръки, в които Кейт се вслушва ".


Британските публицисти обаче считат, че херцогинята просто се управлява от правилото " държи приятелите си близко, а враговете още по-близко ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР