Журналистите на американското издание на The National Interest коментираха промените,

...
Журналистите на американското издание на The National Interest коментираха промените,
Коментари Харесай

Русия направила в ракетата Циркон опасни за НАТО изменения

Журналистите на американското издание на The National Interest разясниха измененията, които би трябвало да бъдат импортирани от съветските разработчици в хиперзвуковата ракета " Циркон ".

Авторите от The National Interest обръщат внимание на обстоятелството, че преди време в медиите се е появила информация, съгласно която ракетата „ Циркон “ ще бъде приспособена за изстрелване от сушата. По този метод тази ракета ще съставлява заплаха освен за корабите на НАТО, само че и за наземните уреди на Алианса, написа " Поглед Инфо ".

„ Русия направи някои рискови промени в свръхзвуковата си ракета”Циркон”, разясняват американски публицисти. Ракетата " Циркон " е един от най-известните бойни комплекси в съветския боеприпас. Това оръжие е в положение да сътвори непреодолима опасност за всички типове кораби в радиус от 300-400 км. Най-вероятно Русия ще модернизира противокорабните ракети K-300 “Бастион”, с цел да разшири опциите на “Циркон”. Предимствата на тази ракетна система са нейната невероятна скорост, неуловимост за системите за противоракетна защита, както и ниската видимост за радарите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР