Журналисти показаха най-високия и скъп мезонет в света, наречен The

...
Журналисти показаха най-високия и скъп мезонет в света, наречен The
Коментари Харесай

Показаха най-високия и скъп мезонет в света ВИДЕО

Журналисти демонстрираха най-високия и безценен мезонет в света, наименуван The One Above All Else. Намира се в Central Park Tower в Ню Йорк.  

За да покажат своите оферти, сътрудникът по регистрацията предложения YouTuber Енес Йълмазер да снима подробна обиколка. И сподели впечатляващи жилища, в които с изключение на всичко друго има и специфична стая с телескопи.

Небостъргачът с жилищни жилища се назовава Central Park Tower. И точно тук, на надморска височина от 432 метра, се намира най-високият и безценен мезонет в света, пише Daily Mail. Който се назовава " Един над всички " (The One Above All Else). Можете да го купите за 250 милиона $.



За тези пари купувачът ще получи седем спални, осемметрови тавани, панорамни прозорци с прелестна панорама към Ню Йорк, няколко места за сядане, баня с аспект към Сентръл парк и специфична стая с телескопи за наблюдаване на звездите. Мезонетът е ситуиран на три етажа и е оборудван с два независими асансьора.

Блогърът споделя, че в никакъв случай не е виждал нещо сходно и отбелязва, че целият Сентрал Парк и даже северната част на Ню Йорк се виждат от мезонета.
 Central Park Tower, небостъргач, най-скъпият мезонет в света, най-високият мезонет в света, мезонет Ню Йорк   
А от прозорците на юг можете да видите Статуята на свободата в далечината.

Строежът на небостъргача Central Park Tower лиши близо две десетилетия и струваше 3 милиарда $.

Общо в небостъргача има 179 жилището. Има и частен клуб, до който имат достъп единствено притежатели на жилища.

За да предотвратят люлеенето на кулата при мощни ветрове, архитектите са конфигурирали най-големия и тежък пригодим амортисьор на 137-ия етаж. Тази механична конструкция, тежаща към 1200 тона, оказва помощ да се всмукват вибрациите.

Освен това на 100-ия етаж има бална зала за 300 души, салон за пури, зала за вино, частен бар и ресторант с менюта, готови от готвачи със звезди Мишлен.

В момента има 11 жилището, които към момента са налични в Central Park Tower, на цена сред $6,5 милиона и $62,5 милиона.

Е, най-скъпият мезонет към момента не е платен.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР