Журналистът веднага изпаднал в паника, понеже знаел, че телефонът му

...
Журналистът веднага изпаднал в паника, понеже знаел, че телефонът му
Коментари Харесай

Хекимян в ужас от гей компромати! Спря да се епилира, тресе паласки и шкембе на плажа с мама


Журналистът незабавно изпаднал в суматоха, тъй като знаел, че телефонът му е цялостен освен с значими номера и персонални кореспонденции, само че и с голям брой фотоси на какви ли не места. Хекимян нееднократно е признавал, че е нарцис и обича да се фотографира, изключително във фитнеса, когато току- що е напомпал мускулите си си. На част от фрагментите даже не бил напълно облечен и се тормозил, че в случай че те изплуват в общественото пространство, с кариерата му в малкия екран е свършено.

За благополучие положителни русенци разкрили телефонът му инцидентно и съумели по някакъв метод да се свържат с него, с цел да му го предадат, таман когато Хекимян мислел да върви в най- близкото полицейско ръководство и да го афишира за търсене. Все отново продължавал да бъде на тръни, тъй като се съмнявал дали някой не е копирал наличието на телефона и не възнамерява да го изнудва за пари с мръсните му секрети. За момента обаче, не можел да направи нищо и му оставало единствено да тръпне в незнание дали, преди да бъде върнат, смарт телефонът н е бил в ръцете на зложелатели.

Макар че е мъж на 34 години, и това лято Антон Хекимян курортува с мама Златка, вместо с някое гадже или другари.



Водещият на „ Тази заран “ не изневерява на традицията всяко лято да води родителката си на море. Дори когато бе привързан с Василена Гръбчева от Нова телевизия, той събираше загар по плажовете ни с мама и баща, а по-късно и с гаджето си.

От няколко дни Антон и майка му си почиват на скътан плаж в Арпая, където бе засечен от папараците на Уикенд. Прави усещане, че журналистът очевидно се е запуснал. Допреди 3-4 години журналистът тренираше постоянно най-малко 4 пъти във фитнеса. Сега е пуснал коремче, даже има паласки, даже е спрял и да се епилира.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР