Журналистът Стилян Найденов е кандидатът за кмет на Велико Търново,

...
Журналистът Стилян Найденов е кандидатът за кмет на Велико Търново,
Коментари Харесай

„Възраждане“ издигна Стилян Найденов за кандидат-кмет на Велико Търново

Журналистът Стилян Найденов е претендентът за кмет на Велико Търново, повдигнат от партия „ Възраждане “.

Това заяви през днешния ден в пресклуба на Българска телеграфна агенция в регионалния град ръководителят на партията Костадин Костадинов.

 

Стилян Найденов е публицист с дълготраен стаж, има три награди от Асоциацията на районните медии. Две национални награди за проверяваща публицистика, една от които „ Св. Константин Философ “, връчена му от президента на републиката, а понастоящем е основен редактор на вестник „ Борба “, сподели Костадинов.

Кандидатът за кмет ще бъде и лидер на листата на партията за общински съветници и има единомислещата поддръжка на общинската организация на партията във Велико Търново, уточни нейният ръководител Ангел Янчев.

Сред акцентите в управническата стратегия на Найденов е инфраструктурата и положението на уличната мрежа, която, съгласно него, се нуждае от повсеместен ремонт. В програмата му е включено още построяването на четири нови парка в крайградски зони и към река Янтра, въвеждането на нов вид екологичен публичен превоз, построяването на нови местни пътища сред обособените квартали, както и основаването на два нови музея.

От партия „ Възраждане “ подчертаха, че ще показват свои претенденти и цялостни листи за общински съветници във всичките 10 общини от региона.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР