Журналистът Слави Ангелов и бившият директор на СДВР Валери Йорданов

...
Журналистът Слави Ангелов и бившият директор на СДВР Валери Йорданов
Коментари Харесай

Колко лесно се върти търговия в затвора и как може да се организира едно бягство

Журналистът Слави Ангелов и някогашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов разясниха в утринния блок на Нова телевизия бягството на пандизчиите от Софийския затвор.

Ангелов съобщи, че е комично случилото се и историята с чистачката. Не ми се искаше да атакуват надзирателите, само че обстановката е неуместна. Наистина са ужасни изискванията в пандизите, само че всеки има право на персонален избор, разяснява Ангелов.
В пандизите се вкарва всичко, даже на местата с по-лек режим може би и дами влизат почасово, съобщи журналистът.
"Говорим непрекъснато за заплати, само че не и за промяна ", разяснява още Ангелов и добави, че оставките от през вчерашния ден може би са дадени на време, само че няма да решат проблемите.

Валери Йорданов счита, че не е редно да се хвърлят обвинявания по този начин на сляпо. Относно вкарването на оръжие, опиати, даже и на дами, Йорданов сподели, че казусът е от доста време. Според Йорданов бягството на Радослав Колев и Владимир Пелов изисква доста огромен финансов запас. По думите му, то не може да бъде осъществено без помощ от вътре.

Относно това какво ще се случи в този момент, Ангелов съобщи, че Радослав Колев и Пелов в началото ще бъдат дружно, а по-късно може по-силният да унищожи другия. Те са с две - три стъпки пред органите на реда, съобщи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР