Журналистът Сашо Диков пристигна на стадион "Георги Аспарухов" и предаде

...
Журналистът Сашо Диков пристигна на стадион "Георги Аспарухов" и предаде
Коментари Харесай

Сашо Диков предаде акциите на Левски на изпълнителния директор на клуба

Журналистът Сашо Диков дойде на стадион "Георги Аспарухов " и съобщи акциите на ПФК "Левски " на изпълнителния шеф на клуба Павел Колев. Това обаче не трансформира волята на Васил Божков, който е джиросал акциите на премиера Бойко Борисов.

"В 09:41 получих есемес: "Сашо, щом ББ не желае, да ги оставим на "Левски " и той да се оправя след това, нали е най-големият почитател ". По силата на този есемес съм тук, с цел да му връча акциите. Той сподели, че ще ги одобри, приказвах с него. Аз като куриерче извършвам. Това, че те ще ги одобряват не трансформира обстоятелството, че притежателят е Бойко Борисов. Ако Левски не бъде избавен ще е негова виновността ", сподели Диков.

"Това е първа крачка към промяната на собствеността. Това, че министър председателят на приема акциите не е проблем на Васил Божков. С този акт през днешния ден той се отхвърля от акциите в "Левски ". Това, че Кралев е споделил нещо не значи, че то е по този начин. Аз направих консултация, че няма проблем държавен чиновник да получи акциите и незабавно да ги съобщи на различен. Топката е напълно в полето на Борисов ", добави журналистът.

По-рано през днешния ден Диков се появи пред Министерския съвет, с цел да връчи пакета акции на премиера, само че те бяха отказани.

"Изключително неприятна сценка, която е подигравка с историята на "Левски " и неговите последователи ", по този начин Васил Колев от концерн "Синя България " дефинира прехвърлянето на акциите на синия клуб от притежателя Васил Божков на премиера.

По думите му хубавото в цялата обстановка е, че Божков към този момент не е притежател на клуба.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР