Журналистът от БНТ Иво Никодимов вече е изписан от Военномедицинска

...
Журналистът от БНТ Иво Никодимов вече е изписан от Военномедицинска
Коментари Харесай

Изписаха Иво Никодимов от болницата след побоя

Журналистът от Българска национална телевизия Иво Никодимов към този момент е изписан от Военномедицинска академия. Това заяви самият той в своя Фейсбук профил.

„ Благодаря на целия екип на тази болница. На лекарите в реанимация, които в първите часове поставиха всички нужни грижи за мен. Благодаря на доктор Катя Асенова и проф. Венцислав Цветков за съвършената интервенция и лекуване в Клиниката по УНГ на Военномедицинска академия - ВМА. Благодаря на полк. проф. доктор Венцислав Мутафчийски, шеф на Военномедицинска академия - ВМА за професионалното и приятелско отношение. Благодаря на Соня Колчакова, която всеки ден ми правеше компания. Благодаря и на всички Вас, другари за поддръжката и загрижеността, която ми оказахте. Голямо благодаря!”, прибавя Никодимов.



На 25 юли журналисът беше атакуван от трима мъже в Борисовата градина към 15:00 часа.

Иво Никодимов след побоя: По-добре съм, бях подготвен през днешния ден да работя

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че нападателите са го удряли към минута. Те са избягали незабавно. Макар че към този момент да са незнайни, съгласно полицията те са най-вече на 25 години, а единият имал татуировка. Самият публицист видял лицето на един от тях и в деня след побоя бе видял хиляди фотоси, с цел да го разпознае. Според Министерство на вътрешните работи закононарушението е осъществено по хулигански подбуди.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР