Журналистът от Биволъ и BIRD Димитър Стоянов иска справедливи присъди

...
Журналистът от Биволъ и BIRD Димитър Стоянов иска справедливи присъди
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Не искам унижения за Цацаров и Гешев, а само справедливи присъди за тях

Журналистът от Биволъ и BIRD Димитър Стоянов желае обективни присъди за дейностите на основният прокурор Иван Гешев и шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров.

Вчера и двамата участваха на чувания, като Цацаров направи това пред депутатите от парламентарната комисия по предварителна защита и противопоставяне на корупцията, до момента в който Гешев се изправи пред Европейския парламент в Брюксел.
Лидерът на БОЕЦ със смела прогноза: До края на февруари Гешев няма да е основен прокурор
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи много смела прогноза. Посредством персоналния си профил във Facebook той планува, че до края на февр...
Прочети повече
Ето какво написа Димитър Стоянов:

" Последните няколко дни, в които Гешев и Цацаров се гърчат обществено в неизразим смут, са единствено честен реванш за техните безобразия и според мен закононарушения! Аз обаче не желая тези хора унижени, натикани в ъгъла или уплашени! Не желая подигравка с тях!

Това което желая е обективна присъда за действията им (изпълнителните) с конфискация на нелегално добитите им активи, в случай че има такива (това ще боли най-много).

Същото желая за Борисов, Пеевски, Доган и още една плеяда звезди на ГЕРБ и Движение за права и свободи! И за техните олигарси. Цацаров и Гешев би трябвало да трасират пътя на правосъдната промяна със обективни присъди, произнесени против тях! "
Гешев отново се оправда с Испания за " Барселонагейт " и отхвърли да има парцели отвън България
Досъдебното произвеждане, известно като " Барселонагейт " не е завършило, само че се бави поради неналичието на отговор от управляващите в Испания. То...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР