Журналистът на Нова ТВ Васил Иванов разкри, че с бившата

...
Журналистът на Нова ТВ Васил Иванов разкри, че с бившата
Коментари Харесай

Васил Иванов се събра с бившата си

Журналистът на Нова ТВ Васил Иванов разкри, че с някогашната му жена са дали втори късмет на връзката си и още веднъж живеят дружно, разбра HotArena.

Васил и Цветелина се събрали преди половин година, а че изживяват подем на любовта си, се разбра около почивката им на родното море. Половинката на Иванов е доктор и основен помощник в Медицинския университет в София. Двамата имат 11-годишна щерка, само че преди години пътищата им се разделиха. Васил имаше връзка със студентката Деница, от която има наследник, носещ неговото име. И този му брак обаче приключи с крушение, а Иванов се залюби с красива фармацевтка, която го подари с щерка Мария. 

Славата на Дон Жуан на Иванов изцяло се удостоверява от трите му несполучливи брака. Съвсем неотдавна даже се заприказва, че журналистът е подготвен да мине под венчило за четвърти път и стяга лятна женитба. Той обаче отхвърли. Васил обича да се хвали, че се схваща с всичките си някогашни, с които са като огромно италианско семейство и нерядко сядат дружно на маса. Дори до момента в който бил разграничен с Цвети и тя имала различен мъж до себе си, те му ходели на посетители, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР