Журналистът, който има нужда винаги да заявява истината на висок

...
Журналистът, който има нужда винаги да заявява истината на висок
Коментари Харесай

Пипи разплака с тази СНИМКА на Сашо Диков след тежката опера...

Журналистът, който има потребност постоянно да декларира истината на всеослушание, се възвръща след сериозния интервал, когато животът му висеше на косъм

Сашо Диков е различен човек след тежката 5-часова интервенция на сърцето за слагане на байпас, която му направиха неотдавна. Журналистът ще се възвръща занапред от комплицираната намеса, само че към този момент е наясно с най-важните равносметки в живота.

Наскоро щерка му Петя Дикова разгласява обща фотография във фейсбук профила си, която за минути предизвика мненията. Кадърът демонстрира Сашо Диков в една друга светлина, за мнозина даже е изцяло неразпознаваем, само че пък във все по този начин познатата добра спортна форма. Видно е, че е прогресирало и другото му заболяване - витилиго – болест на кожата, при която се появяват бели петна върху нея вследствие на неактивност на клетките, които създават меланин.

През юли тази година журналистът, който е някогашен първенец по ски, спортува постоянно, не пуши и съвсем не използва алкохол, отпразнува своя 70-годишен празник. Наясно е, че ще му бъдат нужни месеци, с цел да се почувства в познатата физическа форма и сила.

Проблемите му със сърцето не го изненадали, защото то почнало да го предава още на млади години - Диков имал фамилна обремененост – висок холестерол, който докарва съдбовен инфаркт на татко му, когато е едвам на 54 години.

В момента грижите за Сашо са поверени на щерка му Петя и актуалната му половинка, за която Диков не желае да приказва обществено, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР