Журналистът, който е лице на сутрешния блок по Нова тв

...
Журналистът, който е лице на сутрешния блок по Нова тв
Коментари Харесай

Никой Не Подозира, Виктор Николаев Варди Дома Си Със Зъби И Нокти! Шок За Семейството Му! Ето Снимки, Той И Жена Му Не Са

Журналистът, който е лице на утринния блок по Нова тв от 10 години живее с половинката си Людмила. Въпреки, че имат щерка те към момента не са узаконили връзката си. И то заради виновност на Виктор.

Майката на наследничката му се жалвала пред свои близки, че била доста огорчена тъй като цели три пъти му предложила да минат пред олтара. Но Николаев твърдо бил срещу.



За първи път Людила пробвала да го склони когато забременяла с щерка им. Тогава към този момент заживели под един покрив и било редно да узаконят фамилните си връзки. Водещия успокоил половинката си, че ще се оженят откакто се роди бебето.

Втрият отвод на Виктор бил в родилното, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net. Не излиза наяве какви са били претекстовете на Николаев, само че около паниката на раждането журналистът се ослушал и сватбата останала на назад във времето. До автограф не се стигнало както бил заречен преди няколко месеца.

Третото предложение за брак от Людмила пристигнало преди няколко лета по Коледните празници. Тя се наговорила с дъщеричката си сякаш на смешка Дара да каже на баща си какъв брой ще се радва да им стане шаферка на сватбата. Но и това не помогнало. Сватбата остава мираж до ден сегашен в фамилията на двамата публицисти.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР