Журналистът Иван Гарелов се извини на водещия на предаването 120

...
Журналистът Иван Гарелов се извини на водещия на предаването 120
Коментари Харесай

Гарелов се извини на Светослав Иванов: Чувствам се безсилен да изчистя тази мръсотия

Журналистът Иван Гарелов се извини на водещия на предаването " 120 минути " Светослав Иванов за това, че при гостуването си в " Шоуто на Слави " във вторник разгласи, че той е от ромски генезис.

Днес Иванов излезе с ядосан коментар във връзка изказването на Гарелов и се закани да не остави нещата по този начин в името на фамилията си и феновете. Скоро по-късно някогашният водещ на тв предаването " Панорама " призна, че е официализирал неистина. Гарелов уточни и че е повярвал на изказване във вестник " Уикенд ", което е непростимо за човек с опит като него.

Ето и цялото опрощение на Иван Гарелов:

КАК “ОФИЦИАЛИЗИРАХ ” ЕДНА ЛЪЖА

При присъединяване ми в “ШОУТО НА СЛАВИ ” във вторник дадох като образец по какъв начин един “надарен младеж, интелигентен, просветен, без значение от ромския си генезис си прави почтено работата ”.

Бях прочел това изказване за произхода на Светльо Иванов във вестник “Уикенд ” и непростимо за човек с опит като мен го повярвах. Затова, с най-хубави планове го показах като ярък образец.

На другия ден разбрах, че съм направил неточност. Светльо не е от ромски генезис и написаното е било неистина. Отгоре на всичко, тази заран същият вестник мултиплицира лъжата, като я помести на първа страница с изказванието, че аз съм разкрил “голямата загадка ” на сътрудника си.

Няма да разясня държанието на създателите на лъжата, само че дължа едно голямо опрощение на Светльо, който откровено почитам, на фамилията му и на сътрудниците му, както и на феновете и читателите. Чувствам се безпомощен да изчистя тази нечистотия. Още един път апелирам за опрощение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР