Журналистът Иван Гарелов се извини на колегата си Светослав Иванов,

...
Журналистът Иван Гарелов се извини на колегата си Светослав Иванов,
Коментари Харесай

Гарелов се извини на Светослав Иванов: Аз официализирах една лъжа

Журналистът Иван Гарелов се извини на сътрудника си Светослав Иванов, който по-рано денем се възмути, че е бил наименуван от него " ром " в " Шоуто на Слави ". Ето по какъв начин Гарелов сервира извинението си:
" При присъединяване ми в “Шоуто на Слави " във вторник дадох като образец по какъв начин един “надарен младеж, интелигентен, просветен, без значение от ромския си генезис си прави почтено работата”.
Бях прочел това изказване за произхода на Светльо Иванов във вестник “Уикенд” и непростимо за човек с опит като мен го повярвах. Затова, с най-хубави планове го показах като ярък образец.
На другия ден разбрах, че съм направил неточност. Светльо не е от ромски генезис и написаното е било неистина. Отгоре на всичко, тази заран същият вестник мултиплицира лъжата, като я помести на първа страница с изказванието, че аз съм разкрил “голямата тайна” на сътрудника си.
Няма да разясня държанието на създателите на лъжата, само че дължа едно голямо опрощение на Светльо, който откровено почитам, на фамилията му и на сътрудниците му, както и на феновете и читателите. Чувствам се безпомощен да изчистя тази нечистотия. Още един път апелирам за опрощение ", съобщи Гарелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР