Журналистът Иван Бакалов публикува интересен коментар във фейсбук, който засяга

...
Журналистът Иван Бакалов публикува интересен коментар във фейсбук, който засяга
Коментари Харесай

Иван Бакалов: И да й се подигравате Йончева е подала вече 3 реални сигнала до прокуратурата. Не подминавайте сигнала й за Къщата в Барселона

Журналистът Иван Бакалов разгласява забавен коментар във фейсбук, който визира Елена Йончева и подадените от нея сигнали в прокуратурата.

``
реклама

Ето какво написа той:

" Йончева ще подава сигнал до прокуратурата за къщата в Барцелона. Тази вест на места из Фейса се подминава някак високомерно, наивно било.
Много желая и Радан Кънев да подаде сигнал за корупция до прокуратурата, напълно професионално, но не подава.
Йончева до момента е подала три действителни сигнала до прокуратурата - за злоупотреби при строителството на оградата по границата, която коства 200 млн. Цацаров сподели в Шоуто на Слави, че има данни, само че още проверяват.
Другият въпрос, който повдигна, е за качеството на пътното строителство, искаше да вземат проби и да ги изследва европейска лаборатория. За да потвърди, че качеството се занижава, с цел да се връщат комисиони след продобиване на общестевена поръчка. Не им позволиха.
Сигналът за Кумгейт в Хасково - отново имало данни съгласно прокуратурата, само че още проверява.
Сигналът за министър Банов - прокуратурата приключи инспекцията, че го нямал истинският запис. Йончева им го даде. Впрочем, дигитален запис няма оригинал.
Ама дай да й се подиграваме на Йончева, че чакаме по-подходящ човек да подава сигнали. Как по този начин тя, комунистка ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР