Журналистът Георги Банов коментира напрежението на висшите етажи в политиката

...
Журналистът Георги Банов коментира напрежението на висшите етажи в политиката
Коментари Харесай

Георги Банов: До изборите ще виждаме селски битки и плювни. После ще се гушнат

Журналистът Георги Банов разяснява напрежението на висшите етажи в политиката в последните дни и съответно от през днешния ден.

" Толкова ли пък беше извисено говоренето на политиците в последните години, че в този момент да се принизявали. Напротив, тъкмо са си на равнището. Показаха какъв брой тъкмо коства един български учен, какъв брой коства един български политик. Как ще се разграничиш, по какъв метод - нали до през вчерашния ден си пиехте кафето дружно в кабинета на Пеевски, в кабинета на Борисов, в кабинета на не знам си кой. Те за идиоти ли ни считат? Просто в този момент си получаваме това, което ще виждаме до изборите. Селски борби, плювни, псувания, кой е по-корумпиран, кой е най-корумпиран, и това е. След изборите ще се гушнем, ще се прегърнем и ще тръгнем да управляваме. До изборите обаче каква забава ще бъде, какъв ваучър ще бъде, не можете да си визиите ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Откакото съществува по този начин наречената българска народна власт Движение за права и свободи се демонизира. И това е нещо доста зло. Аз бих споделил, че в случай че изключим етническия генезис на партията, Движение за права и свободи пък е единствената партия в България, която е следвала една линия и в никакъв случай не се е обръщала като ветропоказател - от първия ден до последния ", добави Банов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР