Журналистът Емил Кошлуков написа в характерния си ироничен стил изключително

...
Журналистът Емил Кошлуков написа в характерния си ироничен стил изключително
Коментари Харесай

Кошлуков с уникално смешно предложение за татуировките, нацели мускулестите батки

Журналистът Емил Кошлуков написа в присъщия си подигравателен жанр извънредно смешно предложение за въвеждане на ред в татуировките. Той се подиграва на болшинството мускулести младежи, които съчетават татуси без ни минимум да знаят какво значат те. Ето какво написа Кошлуков на профила си във Facebook:

" Вървя по улицата, пред мен са юноша и госпожица, симпатични. Момичето си е екстра, а момъкът има: Левски на прасеца, написа си независимост и гибел, всичко; ЛИДИЯ, с огромни букви, от китката до лакътя; на гърдите се вижда нещо като черна дива котка, а може да е и гладуващ питбул, не се разбира; на другата ръка имаше надпис, с писмени знаци. Не че се греша на хората, само че въпреки всичко би трябвало да има някакъв ред. Не може Левски съвсем на пода, а всякакви американски бозайници да ми се перчат на върха. Предлагам план за разпореждане на Министерски съвет по отношение на разположението на татуировките:
Левски, Ботев, Че Гевара и Азис - лява гръд, рамо, не по-ниско от пъп. Сърцераздирателни надписи и любовни такива, от рода Only God can judge me, I сърце Penka - стомах, горна част на бедра, наоколо до плануваните за задачите органи. Гръб - свободно-избираем, само че с преимущество са дракони, едри животни и култивиран комплекси, с цел да се разпрострат в елементи.

Китайски и арабски писмени знаци - задни елементи, те така и така се четат на назад. Чело и шия/врат - единствено стилизирани знаци и лого на обичания отбор/автомобил, плюс кръстове и сърп с чук. Даже може вкупом, да се пести място, мерцедес с ореол върху полумесец, към тях петолъчка, сходни неща. Прасец, ходила и коляно - жаба пие коктейл в хамак, щото са за къси гащи и джапанки, летни са.
Трябва да има някакъв ред, не може по този начин. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР